Wie is Kim Duynisveld Juridisch Advies?

In 2014 heeft mr. Kim Duynisveld haar juridisch advieskantoor opgericht. Nadat zij in 2011 afgestudeerd is met als specialisatie Internationaal en Europees arbeidsrecht, is zij kort in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Tijdens deze periode merkte zij hoe verwarrend de regelgeving op het gebied van arbeidsrecht in Nederland soms kan zijn.

Het arbeidsproces maakt een zeer belangrijk deel uit van ieders leven. Wanneer op dit vlak onduidelijkheid ontstaat, zorgt dat voor onrust. Dit geldt zowel voor werknemers, maar zeker ook voor ondernemers. Komende uit een ondernemersgezin begrijpt Kim Duynisveld als geen ander welke vraagstukken en emoties dergelijke zaken op kunnen roepen.

Kim Duynisveld Juridisch Advies richt zich op persoonlijk advies voor zowel werknemers als ondernemers en wil juridisch advies naar een hoger plan tillen. Goede, adequate maar zeker ook persoonlijke hulp is dan gewenst, liefst ook nog tegen overzichtelijke kosten. Rondom deze criteria is Kim Duynisveld Juridisch Advies opgezet.

Achter elke vraag zit een persoonlijk verhaal dat per geval apart bekeken moet worden. Daarbij komt dat recht hebben niet altijd betekent dat het ook makkelijk is dit recht te krijgen. De service van Kim Duynisveld Juridisch Advies houdt dan ook niet op bij het juridische vraagstuk, maar behelst het hele proces van initiële vraag tot aan complete ontzorging van onze cliënten met hun juridische vraagstukken, zodat de best passende resultaten worden bereikt.

Kim Duynisveld Juridisch Advies is gevestigd in Loon op Zand, nabij Tilburg. Aangezien contact meestal ook telefonisch of per e-mail mogelijk is, is juridisch advies voor iedereen toegankelijk. Wanneer het nodig is komt Kim Duynisveld natuurlijk ook graag naar u toe, of u kunt haar bezoeken.